• Használt takaritógépek

      Megbízható forrásból, folyamatos készletről biztosítunk használt de újszerű, ipari takarítógépeket.

    • Con-Cord Commercial Kft.

      A megbízható szolgáltatás és a személyes tanácsadás a Con-Cord Commercial Kft. sikeres történetének a része

A HASZNALTTAKARITOGEPEK.HU internetes honlap jogi közleménye

A HASZNALTESZKOZOK.HU internetes honlap jogi közleménye.

HASZNALTESZKOZOK.HU honlap tartalma, a csatolt fájlok, dokumentumok, grafikák és minden ehhez tartozó anyag Törőcsik János Zoltán (JOGFENNTARTÁSSAL ELŐITÉLET NÉLKÜL BY RESERVING THE RIGHTS WITHOUT PREJUDICE  UCC 1-308)        mint üzemeltető és a tulajdonos kizárólagos tulajdonát képezik melyek  üzleti titkait képezik és bizalmas információkat tartalmaznak, továbbá szerzői jogokkal vannak felruházva.

A honlapon szereplő információk nem képeznek ajánlattételt vagy egyéb elkötelezettséget az azt böngésző felé, azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik.

Ezen jognyilatkozat nem ismerése nem mentesíti az esetleges károkozót, a felelősségre vonás alól.

HASZNALTESZKOZOK.HU honlap tulajdonosa és/vagy üzemeltetője az e-mailek forgalmazásáért felelősséget nem vállal. Továbbá nem vállal felelősséget a keletkezett hibákért, károkért ideértve a HASZNALTESZKOZOK.HU honlapon elektronikus formátumban küldött üzenetek megsemmisüléséért, késedelmes megérkezéséért vagy az ezek által okozott károkért.

Az e-mailek forgalmazásában a hibamentesség nem kizárható, ezt kérjük vegye, -tartsa figyelembe.

A tulajdonos és/vagy üzemeltető a HASZNALTESZKOZOK.HU honlapja használatából eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.

HASZNALTESZKOZOK.HU honlap tartalma a szerző jogi törvény védelme alatt áll. A tartalom felhasználása csakis a tulajdonos és/vagy üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet.

HASZNALTESZKOZOK.HU oldal működésére, megjelenítésére és fenntartására vonatkozó műszaki és egyéb megoldások, megjelölések, domain nevek a Magyarországon hatályos jogszabályok és nemzetközi szerződések és egyezmények által biztosított keretek között jogvédelemben részesülnek és azok tekintetében minden vagyoni és eszmei jog kizárólag a tulajdonost és/vagy üzemeltetőt illeti.

HASZNALTESZKOZOK.HU honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és annak használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik.

A tulajdonos és/vagy üzemeltető teljes mértékben kizárja a felelősségét a HASZNALTESZKOZOK.HU honlapon található, elérhető információkért és minden tartalmi elemért. A HASZNALTESZKOZOK.HU honlap használatából eredő vagy azzal összefüggésben keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért.

Az elektronikus információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért a tulajdonos és/vagy üzemeltető a felelősségét kizárja.

A jognyilatkozattal összhangban vannak az alábbi, állítólagos hatályos jogszabályok, így különösen:
1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról,
1997. évi XI. törvény a védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

Köszönettel és megértéssel:

Törőcsik János Zoltán (UCC 1-308)